Medlems oprettelse

Vi har brug for at etablere en ny medlemsliste i conventus for at leve op til Høje-Taastrups kommunes krav om medlemsregistrering og indberetning. Det er grundlaget for vores tilskud.

Klik på tilmeld knappen for at indtaste dine medlemsoplysninger. Hvis du er under 18 år har vi brug for en e-mail adresse til en af dine forældre. I forhold til billeder på vores hjemmeside g facebook side har vi brug for din accept af at vi bruger billeder af dig. I nøglefeltet bedes du angive hvilke nøgler du har (inde, ude, Brik#) lad feltet være blankt hvis du ikke har fået udleveret nøgler.

Tryk på denne tilmeldknap for at registre dig:

Efter denne tilmelding får du en e-mail bekræftigelse med dit medlemslogin. Du skal bruge dette ved oprettelse som enten senior, ungdom, gæste eller passivt medlem herunder. Lejer du en bue af klubben skal du også oprette dig til det rette bueleje medlemskab. Vælg det/de medlemskaber du har i listen herunder og meld dig til med dit medlemslogin.

Du kan efter du er blevet godkendt i systemet rette dine oplysninger ved at benytte medlemslogin feltet i højre side af hjemmesiden. Her kan bl.a. ændre din adgangskode eller andre oplysninger.
I denne omgang foregår hele denne medlemsoprettelse uden online betaling, vi går lige nu ud fra at du har betalt dit kontingent på normal vis. På et senere tidspunkt skal dette system udvides med betalingssystem.