Praktiske informationer

[vc_row][vc_column][vc_column_text]TIK Bueskydning har et klublokale sammen med indendørsbanen. Klublokalet er stedet, hvor man mødes til kammeratlig hygge, før, under og efter træningen. Endvidere er der mulighed for at vedligeholde og fremstille eget udstyr i værkstedet. Indendørsbanen og klublokalet er i kælderen på Mølleholmskolen.

De normale træningstider i vintersæsonen 2016/2017 er: Img2013-01-12-21123

UNGDOMS Skytter

• Mandag, Tirsdag, Onsdag, Torsdag fra klokken 17:00 til 19:00

SENIOR Skytter

• Mandag, Tirsdag, Torsdag fra klokken 19:00 til klokken 21:00

I træningstiderne har klubben har en række trænere, der hjælper nye og øvede skytter til at forbedre deres skydning. Du kan finde mere information om træningstider ved at klikke på linket -> Træningstider.

Img2011-06-27-8804I sommersæsonen foregår alle aktiviteter på udendørsbanen, ved Mølleholmen 7. Der har vi fire containere og en ny skydepavillon.

Er man interesseret i at prøve bueskydning, se her hvordan, kan man prøvetræne 4 gange. Herefter skal man tage stilling til om man vil være medlem af klubben. Der er i de første 4 – 6 måneder mulighed for at låne bue og pile til træning. Herefter skal man anskaffe eget bueudstyr.

Se videoen optaget til Høje-Tåstrups  foreningspris, som TIK Bueskydning var nomineret til i 2013:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]