Flot fremmøde til åbent hus

karsten Arrangementer

Mange interesserede børn og forældre var mødt op på TIK Bueskydnings udendørsbane til åbent hus. Det var en dejlig sensommer eftermiddag, hvor såvel børn som forældre prøvede kræfter med bueskydnings sporten. Andreas og Louise fortalte om de to buetyper, compound og recurve, hvor den sidste benyttes til OL. Herefter stillede TIK Bueskydnings bedste recurve og compound skytter op til en holdmatch imellem de to buetyper. Compound skytterne løb af med sejren.

Der var tændt op i grillen og der blev spist godt med pølser og brød, så ingen gik sultne hjem selv om de havde brugt kræfter på at trække buerne.

Tak til alle der hjalp til og gjorde det til et fantastisk arrangement. Det var en god reklame for vores sport og vi håber at mange nye vil blive interesseret i at skyde sammen med os i TIK Bueskydning.

Se flere billeder fra eftermiddagen på Carstens smugmug side.