Flere medajler til TIK

karsten Resultater, Stævner

Søndagen for årets undendørs DM bød på mange regnbyger, men heldigvis ikke så længe ad gangen. Programmet stod på set-kampe for recurve skytterne og for compound skytterne 15 piles kampe. Marco var den første der skulle i kamp og vandt i flot stil sin ottende dels finale, men måtte se sig slået i kvart finalen. Caroline og Christoffer skulle samtidigt ud i kvart-finaler. Desværre tabte de begge deres kampe. Sune vandt i fin stil alle sine kampe fra kvart-finalen af, med stadig stigende score på 139, 142 og 143. Han fik så guld i compound herre mini. Sasha var også godt skydende, men måtte se sig besejret med 1 point i finalen. Så det blev sølv til Sasha i compound dame kadet klassen.

I compound Dame Junior klassen skulle såvel Ida som Sarah op imod Tanja fra Gladsaxe. Først tabte Ida i semifinalen og så Sarah i finalen. Det blev således sølv til Sarah og bronze til Ida. Sidst på dagen skulle hold kampene afgøres. TIK havde et recurve kadet hold med, bestående af Mikkel, Marco og Caroline. De skulle op imod Lyngby og måtte se sig slået i en god kamp.

Vi nåede lige at få medaljeoverrækkelsen overstået, da det satte ind med kraftig regn. Heldigvis havde vi pakket det meste sammen og kunne køre hjem efter en lang god bueskydnings weekend.

Fotos fra de to dage kan ses på Leons smugmug og Carstens smugmug. Alle resultater kan ses her.