Tre mix hold i guldfinaler ved DM i Aalborg

karsten Resultater, Stævner

dm aalborg 2014 -dscf0598_01Så er Danmarksmesterskaberne i skiveskydning for seniorer og masters i gang i Aalborg. Der er i da blevet skudt kvalifikationsskydninger og TIKs bueskytter har gjort det rigtigt godt. I recurve herrer kom Frederik Sönnichsen på en 2. plads med 650 point, Martin Laursen på en 12. plads med 609 point og Mikkel Rasmussen på en 23. plads med 485 point. I recurve dame ligger Randi Degn på en 4. plads med 629 point og Louise Laursen på en 6. plads med 619 point. TIK Bueskydnings recurve hold består således af Frederik, Randi og Louise og de ligger som nr. 2 efter Aalborg og de går direkte i semifinalen. I compound herrer er Martin Damsbo nr. 3 med 697 point fulgt af Andreas Darum med 689 point på 4. pladsen. Sune Rasmussen er nr. 16 med 649 point. TIKs dame compound skytter har tage 2., 3., 4. og 7. pladsen i kvalifikationen, dog overgået af Camilla Sømod, der er stærkt skydende for tiden. Hun fører med 686 point. Tanja AMdi er nr. 2 med 678 point, Sarah Sönnichsen er nr. 3 med 670 point, Erika Anear nr 4. med 663 point og Ida Frandsen nr. 7 med 650 point. Alle disse gode compound skytter gør at TIK har to hold som er hhv. nr 1 og 3 efter kvalifikationen. 1. holdet består af Martin, Andreas og Tanja, medens andet holdet består af Erika, Sarah og Ida. I recurve mix hold har TIK også to hold, Frederik og Randi var oppe imod Martin og Louise i semifinalen. Det blev til en 5-4 sejr til Frederik og Randi. De er således i guldfinalen hvor de skal møde Silkeborg. Martin og Louise skal skyde broncematch mod Aalborg. I compound mix hold har man også skudt semifinaler og her har TIK tre hold. De to TIK hold er begge klare til guldfinalen som således står imellem TIK 1 med Martin og Tanja mod TIK 2 Andreas og Sarah. Sune og Erika udgjorde det tredje hold som desværre blev slået ud i kvartfinalen. Tillykke med de flotte resultater og held og lykke i finaleskydningerne i morgen, søndag.