Et flot aftenstævne

karsten Resultater

aftenstævneTirsdag aften holdt vi prøve på et aftenstævne i TIK – det gik helt fantastisk godt – vi skød de første pile kl. 19 og der var pakket sammen lidt i kl. 23. På den tid nåede vi at skyde 2 opvarmningsrunder 2 x 30 pile – med en lille pause på 10 minutter imellem. Mens de sidste resultater blev tastet ind – blev der afholdt LAS Damsbo og vi fik fundet en vinder. Det blev Patrick Laursen fra Midtfyn der vandt over Maria Olesen fra Gladsaxe. Recurve skytten Randi var med lige til det sidste og blev nummer 3. Vi havde 13 TIK skytter med i feltet på 39 skytter. I herre recurve blev Martin nr. 2 med 555 point og Mikkel nr 3 med 540 point, Marco og Mathias tog 5. og 6. pladsen med hhv. 476 og 427 point. I Herre compound blev Martin nr. 2 med 587 og Sune nr. 4 med 565 point, Mads blev nr. 11 med 538 point. I dame recurve vandt Randi med flotte 574 point. I Dame compound var TIK helt dominerende og besatte de 4 første pladser. Det var Ida der skød mest med 574 point, skarpt fulgt af Erika med 572 point, Louise 571 point og Tanja 567 point. Sasha blev nr. 7 med 555 point. Tillykke til alle med de flotte resultater. Se videoer og billeder på vores TIK Bueskydnings facebook side.  Det bliver ikke sidste gang vi afholder et aftenstævne i TIK. Tak til alle for en rigtig god aften.