World Cup i Las Vegas

karsten Stævner

LasVegas_2015_vectorSå er nogle af vores bedste bueskytter ved at være på plads i Las Vegas i USA. De skal deltage i arrangementet The Vegas Shoot som er det største og mest prestigefyldte indendørs bueskydnings arrangement i verden. Det tiltrækker alle fra begyndere til Olympiske skytter fra hele verden og inkluderer 3 intense dage med no-error konkurrence. Fjerde afdeling af indendørssæsongens world cup afholdes under the Vegas shoot, den 6.-7- februar, se world archery. TIK Bueskydning stiller med Martin Damsbo og Andreas Darum i Herre Senior Compound. Erika Anear og Louise Klingenberg Laursen deltager i Dame Senior Compound, Randi Degn i dame senior recurve, Sasha Rasmussen deltager i Dame Compound alder 15-17 år og Sune Rasmussen deltager i Herre Compound alder 12-14 år. Vi ønsker alle god fornøjelse og held og lykke i Vegas.