Påskens udtagelsesstævner

karsten Resultater

Skærmbillede-2015-04-09-kl.-14.59.10Da vi andre holdt fri i påsken skød vores bedste skytter udtagelsesstævner, som led i udtagelsen til årets internationale stævner, og specielt VM der afholdes i København. Tanja Amdi har lagt sig i spidsen i dame compound, fulgt af Erika Anear og Sarah Sönnichsen og Ida Frandsen på en 5. plads. I herre compound ligger Martin Damsbo nr. 2 og Andreas Darum nr. 5. I dame recurve er Randi Degn nr. 4 og Louise Laursen nr. 7, og i herre recurve er Martin Laursen nr. 7. Læs mere om den øjeblikkelige stilling efter påskens stævner på Bueskydning Danmark. Men det er jo ikke afgjort endnu, næste stævne er den 11. april i Aarhus og den 25. og 26. april foregår det på TIK Bueskydnings udendørsbaner. Vi ønsker alle held og lykke i de kommende udtagelsesstævner.