Super VM for TIK

karstenArtikler

Img2015-08-01-4749629 deltagere, det må være det største antal TIK’ere der nogensinde har deltaget med i et VM, Der vat 25 der havde valgt at bruge noget af deres sommerferie på VM sammen med TIKs 4 skytter der var udtaget til landsholdet. Det blev til en flot broncemedalje til Martin Damsbo, der sammen med Stephan Hansen og Patrick Laursen vandt bronce i herre compound hold. Det danske dame compound hold var et rent TIK hold bestående af Tanja Jensen, Erika Anear og Sarah Sönnichsen. Holdet endte på en 6. plads. Individuelt kom Tanja og Sarah på en delt 9. plads og Erika på en delt 54. plads. I mix hold skød Tanja og Martin, igen et rent TIK hold sig til en 5. plads. Alle resultater kan ses på ianseo. og det kom i lokalavisen på forsidenTSNforside, artikel inde i bladet og på nettet. Amg2015-07-28-08012

Det var en rent fantastisk oplevelse at være med til at afholde VM som frivillig sammen med 185 andre fra Danmark, Sverige , Letland og Ukraine. Amg2015-08-02-09708Det var nogle meget lange dage og man sov godt om natten. Men selv om alle var trætte og glade over at det var overstået ville langt de fleste gøre det igen.
Vores fotograf Kaj Frandsen var på pletten alle dage fra træningen i Taastrup og man kan finde hans flotte billeder på ffoto.dk. Det var Carsten Dam-Hansen også og hans billeder som blandt andet fokuserer på de mange frivillige kan ses på Dam-Hansen Foto.