Sarah vinder World Cup Finalen i Las Vegas

Leon RasmussenResultater

Sarah5Fantastisk skydning af Sarah Sönnichsen i Las Vegas sikrer hende en af hendes største triumfer, hvor hun vinder World Cup Finalen. Efter at Sarah har hentet point ved 3 af de 4 World Cup stævner, var Sarah placeret som nr. 1 på ranglisten. I finalen vandt Sarah med cifrene 144-142 over franskmanden Sandrine Vandionant. Tanja Amdi og Erika Anear havde også sikret sig point nok til at være med i finalen i Dame Compound, men tabte deres 1. finalen og sluttede som nr. 9. Randi Degn deltog i finalen for Dame Recurve, men tabte desværre også hendes 1. finale og endte som nr. 9.

Martin Damsbo og Andreas Darum deltog i Herre Compound, hvor Martin skød 898, som rakte til en placering som nummer 50, Andreas skød 895, det rakte til en placering som nr, 129 ud af 285 deltager. Mads Andersen deltog i Herre Recurve og skød 856, og endte som nr. 42.

Sasha Rasmussen deltog i Dame Compound (ungdom) skød 587 og sluttede på en flot placering som nr. 7 ud ag 67 deltagere. Sune Rasmussen havde et rigtigt godt stævne, skød 598 og fik en flot sølv medalje i Herre Compound (ungdom). I Sune’s klasse var der 100 deltager.

TIK siger tillykke til vores skytter med de flotte resultater.