TIK succes ved Arena Challenge

Leon Rasmussen Resultater

11 skytter fra TIK har deltaget i Arena Challenge i Kjellerup. Dette stævner er noget anderledes idet der både skydes en kvalifikationsrunde, derefter bliver de 24 bedste delt op i 6 grupper a 4 skytter, som skyder alle mod alle – de 2 bedste fra hver gruppe går videre til 2. gruppe skydning mere – derefter de 8 bedste skyder finaler. Dem der bliver slået ud i 1 gruppe, går videre til Second Challenge, hvor der skyder 24 pile.

Resultaterne blev at Randi Degn vandt Dame Recurve, I Dame Compound blev det til en interne TIK oprør, hvor Sarah Sönnichsen gik af med sejren over Erika Arear, Sasha Rasmussen bliver nr. 3 og Tanja Amdi nr. 4. I Herre Recurve bliver Mads Andersen nr. 5, Martin Laursen kommer ikke videre fra 2. gruppe skydning og Mikkel Berrig bliver nr, 3 i Second Challenger. I Herre Compound blev Andreas Darum nr. 4, Martin Damsbo bliver nr. 5. og Sune bliver slået ud i 2. gruppe. Sasha Rasmussen sætter personlig record i kvalifikationsrunden med 576 point.

Resultaterne kan findes på iansoe ianseo reulatater

Information og resultaterne fra Arena Challenge kan findes her Arena hejmmeside