5 skytter til Spring Arrow Cup

Leon Rasmussen Resultater

Vi skriver sidst i april og det betyder at foråret er lige om hjørnet – men det er der nogen der har glemt at fortælle dem der styrer vejret i Danmark. I søndags d. 24. april var dagen hvor vi fik næsten alt slags vejr at se og følge, bare ikke varmegrader, men sne, regn, hagl, blæst og kulde.2016-04-24_compound

Med det forhindret ikke TIK’s friske skytter i at tage til stævne – denne gang i Køge til året første Spring Arrow Cup. Sune Rasmussen, Sasha Rasmussen, Frederik Bengtson og Mads Erdal deltog i Compound 50 meter og det gav flotte resultater. I Kvalifikationen blev Sune nr. 2 med 679 point, Sasha blev nr. 5 med 668 point, Frederik blev nr. 9 med 650 point og Mads blev nr. 12 med 644 point. I Recurve på 60 meter deltog Mikkel Rasmussen og han blev nr. 2 med 609 point.

2016-04-24_recurveI de efterfølgende finaler vandt Sune Guld i Compound 50 meter og Sasha vandt bronze, Frederik og Mads nåede begge til 1/8 finalerne. I Recurve 60meter blev det til Sølv til Mikkel.

TIKBue siger Tillykke med det flotte resultater.