5 skytter i ungdomsturnering i Skurup

Leon Rasmussen Resultater

2016-05-28_sturupD.28 maj var der ungdomsturnering i Skurup Sverige. 5 skytter deltog fra TIK med stor succes og flotte resultater.
Noah Dietrich i Micro Recurve skød 647, på trods af 2 missere. Der var desværre ikke nogle konkurrenter til Noah, så han tog 1. Pladsen uden konkurrence.
Tore Bjarnarson i Mini Compound skød 691 og blev nr. 1 i kval og vandt også finalen. Christian Christensen i Mini Recurve skød personlig rekord med 621 point, blev nr. 2 i kvalifikationen, dog a point med nr. 1. I finaleskydningen, kom han i finalen men tabte knebent. Sasha Rasmussen og Sune Rasmussen stillede begge op i Junior Compound, de skød henholdsvis 690 og 680, og mødte efterfølgende hinanden i finalen, hvor Sune trak det længste strå. TIK Bueskydning ønsker skytterne tillykke med deres resultater og medaljer.