Trimning af buer inden DM for ungdom

Leon Rasmussen Arrangementer

Lørdag d. 6. aug. var 11 ungdomsskytter klar kl. 8 til at får trimmet deres bue inden DM i 2016-08-06_traen1næste weekend i Gøngen. De 2 Martin’er Damsbo og Laursen havde sat 5-6 timer af til at trimme og lige finpudse på vores ungdomsskytter. Susanne og Jacob Christensen stod klar med morgenmad, masse af frugt og da sulten meldte sig til frokost, blev der grillet bøffer, salaten var klar, sammen med de hjemmebagt boller og der var masser af det, så forældre og andre besøgende kunne få en hjemmelavet burger.De 11 skytter var Noah, Ludvig, Gustav, Christian, Balder, Markus, Tore, Sanna, Sune, Mads og Mikkel. Det er legatet fra Vaske-Svend fonden, der har stået for det økonomisk til dette arrangement. TIK Bueskydning siger Tak til Martin Damsbo og Martin Laursen for træningen og Tak til Susanne og Jacob for forplejningen. Det var en fornøjelse at være til stede og nyde vores unge skytter glæde og engagement ved bueskydning og lytte på alle de gode råd fra Damsbo og Laursen. Derudover var det flot skydevejr

2016-08-06_traen2 2016-08-06_traen3