Buernes By 2016

Leon Rasmussen Resultater

2016-10-23_vindereTraditionen tro afholdte TIK Bueskydning Buernes By i søndags d. 23. okt. i TIC-hallerne. Dette stævne er for ungdom, det vil sige op til 21 år. Der deltog 64 skytter fordelt på 16 klubber – fra Rønne i Øst til Varde i Vest. De 14 skytter var fra TIK Bueskydning og fordelt på 7 klasser.

Der startes med en kvalifikationsrund af 60 pile. I Mikro Recurve blev Noah Dietrich nr. 2 med 535 point og Gustav Rundstrøm nr. 5 med 453 point. I Mikro Compound blev Julian Dahlgaard nr. 4 med 544 point. I Mini Recurve blev Christian Christensen nr. 1 med 522 point og Ludvig Njor nr. 7 med 374 point.  I Aspirant Recurve blev Lena Agerholm nr. 2 med 534 point, Balder Jacobsen nr. 4 med 493 point og Markus Marquardt nr. 6 med 288 point Markus måtte trække sig med en skade efter 36 pile). I Kadet Recurve blev Mikkel Rasmussen nr. 1 med 564 point. I Kadet Compound blev Sune Rasmussen nr. 1 med 582 point, Mads Erdal nr. 5 med 558 point, Tore Bjarnarson nr. 6 med 557 point og Sanna Lund nr. 7 med 525 point. I Junior Recurve blev Marko Vujic nr. 5 med 467 point.

Herefter skydes der finaler, hvor der skydes mand mod mand. Det gav følgende medaljer til TIK.  Guld til Julian Dahlgaard i Mikro Compound, som blev afgjort i shootoff , Christian Christensen i Mini Recurve og Mikkel Rasmussen i Kadet Recurve. Sølv til Noah Dietrich i Mikro Recurve, Lena Agerholm i Aspirant Recurve og, Sune Rasmussen i Kadet Compound.  Bronze til Balder Jacobsen i Aspirant Recurve.

Vi ønsker skytterne tillykke med deres medaljer og resultater.

Nyd alle de gode billeder taget af Leon Rasmussen http://lkrfoto.zenfolio.com