9 TIK skytter til stævne i Holstebro d. 12. nov. 2019

Leon Rasmussen Resultater

Selvom Holstebro ligger et pænt stykke bilkørsel fra Taastrup, så kunne det ikke afholde 9 friske skytter i at tage turen til Holstebro, for at skyde efteråret første indendørsstævne både for ungdom og senior.  Kvalifikationen gav følgende resultater: Tore Bjarnarson blev nr. 5 med 561 point i Kadet Compound, Markus Marquardt blev nr. 2 med 512 i Aspirant Recurve, Christian Christensen blev nr. 4 med 507 point i Mini Recurve, Mikkel Rasmussen vinder Kadet Recurve med 566 point, Sasha Rasmussen vinder Junior Compound med 571 point og Martin Damsbo vinder Senior Compound ed 591 point, Andreas Darum blev nr. 2 med 588 point, Erika Anear blev nr. 4 med 580 point og Sune Rasmussen blev nr. 5 med 578 point. Finalerne blev afviklet, hvor samme afstand og buetype skød mod hinanden. Her byttede Andreas og Martin plads, Andreas vandt og Martin blev nr. 2, Sune blev nr. 6, Sasha nr. 8, Erika nr. 9 og Tore nr. 17 i Compound 18 meter. Mikkel blev nr. 6 i Recurve 18 meter og Markus blev nr. 5 og Christian nr. 7 i Recurve 12 meter.

Vi ønsker skytterne tillykke med deres medaljer og resultater