TIK Bueskytterne vandt 6 Frederiksborg pokaler og ny Europa rekord.

Leon Rasmussen Resultater

Søndag d. 5. feb. deltog 15 skytter fra TIK bueskydning i den årlige Frederiksborgpokal i Hillerød. Der var deltagere i 8 klasse, hvor klasserne er opdelt efter køn og afstand, nemlig 8 meter for skytter på 11 år og ned efter, 12 meter for skytter mellem 12 år og 15 år og 18 meter for skytter på 16 år og opefter.

Tanja Amdi benyttede stævnet til at sætte ny Europa rekord med 595 point ud 600 mulige. Stort Tillykke

Det blev til Guld til Tanja Amdi, Sølv til Erika Anear og Sasha Rasmussen blev nummer tre i Dame Compound 18 m. I Herre Compound 18 m. vandt Martin Damsbo Guld, Tore Bjarnarson blev nummer fem og Nicklas Jørgensen blev nummer 21. I Dame Recurve 18 m. vandt Randi Degn Guld. I Herre Recurve 18 m. vandt Mikkel Rasmussen Guld og Mads Andersen blev nummer 9. I Dame Recurve 12 m. vandt Lena Agerholm Guld og i Herre Compound 8 m. vandt Julian Lyderik Guld. I Herre Recurve vandt Gustav Rundstrøm Sølv. I Herre Recurve 12 m. blev Noah Dietrich og Markus Marquardt blev nummer tre og Ludvig Njor blev nummer seks.

TIK Bueskydning siger tillykke til vores skytter med deres medaljer og resultater.