Sommertravlhed blandt skytterne

Leon Rasmussen Artikler

Vores dygtige skytter har virkelig gået til den over sommeren, der har budt på DM for ungdom, DM for seniorer, World Cupfinale i Rom og sandelig om ikke nogle af vores skytter har deltaget i DM for 3D, (jagt skydning)

Ungdoms DM 13/8 i Aalborg
Efter en våd lørdag fik vi en flot søndag, dog med lidt vind. TIK vandt masser af medaljer.
Danmarksmestre blev: Julian i mikro compound, Sune i kadet compound, Sasha i junior compound, Mikkel i junior Recurve, Lena, Balder og Christian i Recurve 40 m hold, Mads, Sune og Sasha i Compound 50 m hold.
Herudover vandt Gustav sølv i Micro Recurve, Ludvig bronze i Mini Recurve, Balder bronze i Aspirant Recurve, Mads Bronze i Kadet compound, Lena og Christian sølv i Mix 40m Recurve, Sune og Sasha sølv i Compound 50 m mix.
Tillykke til alle medaljetagerne samt til de skytter der deltog, som alle klarede sig godt. Benjamin, Tore, Noah, Malik, Mathias, Marco og Markus (som desværre blev skadet).

Senior DM i Køge
Det blev en spændende weekend i Køge, der også endte med stor medalje høst til skytterne.
Dame Compound: Guld til Sarah, Sølv til Tanja og Bronze til Sasha.
Herre Compound: Guld til Darum og Bronze til Martin D.
Compound Mix hold: Guld til Tanja og Darum, Sølv til Sarah og Martin D. og Bronze til Erika og Sune.
Compound Hold: Guld til Tanja, Darum og Martin D og Sølv til Sarah, Sasha og Erika.
Dame Recurve: Bronze til Randi.
Herre Recurve: Bronze til Mikkel.
Recurve Mix hold: Guld til Randi og Mikkel.
STORT TILLYKKE til jer alle.

World Cup Finale i Rom
Sommerens kvalifikation til World Cup Finalen gav kvalifikation til 4 danske Skytter: Stephan Hansen (Nykøbing Falster) og Andreas Darum (TIK) herre Compound samt Sarah Sönnichsen (TIK) og Tanja Jensen (TIK) Dame Compound.
Andreas blev desværre slået ud i Kvartfinalen mens Stephan vandt Sølv. Sarah og Tanja mødte hinanden i Semifinalen, hvor det blev afgjort at Tanja skulle i Guldfinalen og Sarah i Bronzefinalen. Begge tabte desværre så Sarah blev placeret som nr. 4 og Tanja vandt sølv.
Sarah og Stephan havde kvalificeret sig til Mix hold finalen hvor de vandt over Italien. En God weekend i Rom.

Sidste begivenhed var DM i 3D skydning (jagtskydning)
En håndfuld TIK skytter tog turen over til DM i 3D i Fredericia i går. Trods en ret udfordrende bane og en hel del regn, blev det til 3 medaljer til klubben. Sanna Lund vandt guld, Benjamin Kristensen vandt sølv og Tore Bjarnarson vandt bronze. De to sidstnævnte uden at have trænet 3D siden DM sidste år ? så det må jo siges at være ret flot af to skiveskytter.

Er sæsonen så slut? Nej, slet ikke i Oktober kommer verdensmesterskaberne,
2/10 er der VM for ungdom der finder sted i Argentina, her har TIK 3 skytter med, Mikkel Berrig i Recurve og Sasha og Sune Rasmussen i Compound. Og fra 15/10 er der VM for Seniorer, der finder sted i Mexico, her har TIK 6 skytter med, Randi Degn i Recurve og Sarah Sönnichsen, Tanja Jensen, Erika Damsbo, Martin Damsbo og Andreas Darum.
Stærke teams til begge mesterskaber, vi krydser fingre og håber det bedste!!!