Indendørs Klubmesterskab og Pokalfest

Leon RasmussenResultater

Lørdag d. 25. marts afholdt TIK Bueskydning det årlige indendørs klubmesterskab med efterfølgende pokalfest. 15 skytter stillede op, og mange af de unge skytter afsluttede indendørssæsonen med at lave personlige stævnerekorder.
I Micro Recurve vandt Gustav Rundstrøm, efter at have skudt personlig rekord med 562 point. I Micro Compound vandt Julian Lyderik med 564 point. I Mini Recurve vandt Noah Dietrich med 517 point (personlig rekord) og Ludvig Njor vandt sølv med 450 point. I Aspirant Compound vandt Tore Bjarnarson med 587 point, og Malik Merabel fik sølv med 519 point.

I Aspirant Recurve vandt Lena Agerholm med 559 point, Christian Christensen fik sølv med 543 (personlig rekord), Balder Jabobsen fik Bronze med 526 point(personlig stævnerekord), Markus Marquardt en 4. plads med 504 point. I Kadet Recurve vandt Mathias Slott med 508 point. I Junior Recurve vandt Mikkel Rasmussen med 566 point og Marko Vujic fik sølv med 501 point. I senior Compound vandt Ivan Rugbæk med 563 point. I Master Recurve vandt Roy Hansen med 468 point.

Tillykke til alle mestrene.

Ved den efterfølgende pokalfest hvor ca. 35 medlemmer/forældre var mødt op til hyggeligt samvær og spisning og her blev TIK’s 4 vandrepokaler uddelt. De 2 18 meter pokaler blev vundet af Ivan for Compound og Mikkel for Recurve. Pokalen for året sportspræstation blev vundet af Sune Rasmussen for hans flotte resultater bla. 2 EM medaljer og en Worldcup sejr og Pokalen som året leder/indsats for klubben blev vundet af Søren Sönnichsen for hans årelange indsats som træner. Samtidig blev alle klubbens trænere takket for deres indsats og fik 2 gode flasker rødvin med hjem.