Medaljer ved Buernes By

karstenFeatured, Resultater, Stævner

Det blev en dejlig bueskydnings dag i Tåstrup, hvor TIK Bueskydning afholdt det Img2013-10-27-29708traditionsrige Buernes By stævne. 59 ungdomsskytter havde fundet vejen til Tåstrup.

TIK Bueskydning stillede op med 7 skytter, mens klubben med flest deltagere blev Sorø Bueskyttelaug, der kom med 12 skytter. Der blev leveret meget flot skydning i løbet af dagen. I kvalifikationsrunden i mini recurve blev Christoffer Dam-Hansen nr. 6 med 499 point og Mathias Slott nr. 9 med 451 point. I micro barbue og langbue blev Peter Ørbjerg nr. 6 med 297 point. En rigtig flot præstation da Peter kun har skudt med bue i 2 måneder og det var hans første stævne. I kadet recurve blev Caroline Dam-Hansen nr. 5 med 537 point tæt fulgt af Marco Vujic med 534 point på 6. pladsen. Sune Rasmussen blev nr. 2 i mini compound, mens Sasha Rasmussen blev nr. 4 med 569 point i kadet compound klassen.

Mathias vandt sin 1/8 dels finale men måtte se sig besejret i kvartfinalen. Det måtte Christoffer, Caroline, Marco og Peter også. De leverede dog rigtig flot skydning og det blev nogle tætte kampe, som ligeså godt kunne være gået den anden vej. Sasha vandt sin kvart og semifinale, men da det kom til shoot-off i finalen måtte hun se sig besejret og det blev sølv til Sasha. Sune fik også sølvmedalje efter at have vundet sin semifinale, men tabte i finalen. Her ses alle de glade medaljevindere:

Img2013-10-27-29917

Se alle resultater på  ianseo eller det samlede resultat i pdf-filen: Buernes by 2013 og se fotos fra stævnet på Carsten Dam-Hansen’s fotoside. Se Kaj Frandsens videoer fra før og under stævnet.

Tak til alle deltagere og hjælpere fra TIK Bueskydning, der atter en gang sikrede et flot afviklet stævne.