Friday Night League – 3. runde

Flemming JørgensenUncategorized @da

Med 3 ugers tørvejr i streg var der endnu engang lagt op et godt skydevejr på TIK Bueskydnings baner på Mølleholmen. De praktiske ting startede kl. 16, hvor maden skulle forberedes, og flere skytter ser frem til pausen imellem de 2 skydninger, hvor det er i Køge har været en tradition at servere flæskestegssandwich. Det kastede vi os også ud i til 3. runde, så der blev lagt rigeligt med kød på grillen, da opsætningen af banen startede op, men allerede på det tidspunkt kom de første spæde dryp oven fra. Som bueskytte er det bare noget, som man har lært at acceptere, og banen blev stillet op med rekord fart, så vi var klar med banen allerede da klokken var 17:30, men da vi manglede et par skytter kunne vi ikke startede tidligere. I ventetiden kunne vi høre lidt rumlen komme ind fra øst, men der var en forhåbning om, at det ikke skulle ramme Mølleholmen.

Samtidigt med, at de sidste skytter dukkede op, så kom regnen også forbi, men det kunne ikke afholde os fra at starte op med opvarmningspile, men den rumlen, som tidligere var langt væk kom kun nærmere, så efter 2 runder med tællende pile suspenderede vi skydningen. Heldigvis var maden klar, så der blev sadlet om til en spisepause, alt imens tordenvejret fik lov til at drive forbi. Bedst som vi var gået i gang igen, og flere skytter stod med pil på buen, lyd der et brag tæt på banen, så alle skytter blev hurtigt kaldt ind, og pilene i måtterne måtte blive, hvor de var. Det blev til en del ventetid, hvor vi konsultede DMI og Blitzortung for at se udviklingen på vejret, men usikkerheden gjorde, at vi var nødt til af aflysee skydningen, og vi kunne så kun vente på en forbedring af vejret, så vi kunne pakke ned.