Friday Night League

Flemming JørgensenUncategorized @da

Friday Night League startede ud som Thursday Night League, men det blev rykket til fredag for nogle år siden, og i år har Køge Bueskyttelaug taget TIK Bueskydning med, så hver klub afholder 3 stævner. For at kunne deltage i den samlede konkurrence, så skal hver skytte skyde minimum 2 stævner i hver klub. Da stævnet i TIK også var det sidste i rækken af udtagelsesstævner for ungdomsskytterne, var de stærkt repræsenteret på skydelinjen. I Herre Compound var det 4 skytter, som kæmpede om de 3 pladser. Matthias Fullerton og Tore Bjarnarsson lå allerede godt placeret med scorer over 700 point, så der var kamp om den tredie plads på holdet. Med perfekte vejrforhold, som endte med vindstille inden de sidste 3 runder, skulle Nicklas Bryld (Arcus) og Rasmus Bramsen (Broby) dyste om den sidste plads, og de sluttede af med scorer på henholdsvis 689 og 700 point.

Tore skød op til sit bedste, og han satte et resultat på 712 point ind på listen, og han ligger derfor også godt til, når det gælder senior-VM.