Broncehøst i Lyngby

karstenResultater, Stævner

Img2013-11-02-29987Vi havde fire skytter der deltog i Lyngby Bueskyttelaug’s skivestævne i Lyngby den 2. november. Stævnet var et træningsstævne og indgik som sidste stævnet i ungdomsturneringen. Stævnet blev afviklet med en runde på 60 pile uden finaleskydninger.

Det var Peter Ørbjergs andet stævne, og han satte ny personlig rekord med 233 point. Han deltog i recurve micro klassen hvor de 233 point rakte til en tredieplads og dermed en broncemedalje. Christoffer Dam-Hansen vandt også en broncemedalje i recurve mini, hvor han blev nr 3 ud af 7 med en score på 482 point. Caroline Dam-Hansen og Mikkel Rasmussen deltog i recurve kadet. Mikkel sluttede af med en flot score på 263 point på de sidste 30 pile. Han sluttede med 501 point, som rakte til en 5 plads ud af 10. Det var også ny personlig rekord. Caroline måtte udgå efter 18 pile, da hun havde slået albuen som i forvejen var øm. Tillykke med medaljerne og de flotte resultater, som kan ses på ianseo.