Martin til World Cup i Columbia

karstenStævner

Denne uge byder på World Cup 2014 Stage 2, der afholdes i Medellin, Colombia. Kvalifikationsskydningerne begynder i morgen den 14. maj, og der er eliminationsskydninger torsdag og IMG_5480compoundfinalerne skydes på lørdag den 17. maj. Fra Danmark er det kun Martin Damsbo fra TIK Bueskydning der deltager, vi ønsker Martin al mulig held og lykke. Her følger hans første rejsebrev:

Rejsen startede i Kastrup med check-in kl. 5 lørdag morgen, eller det vil sige den startede faktisk aftenen før, efter endt arbejde var jeg forbi Taastrup for at have den sidste træning før afrejse. I Taastrup skød jeg sammen med Sune og  Sasha Rasmussen, flere gange måtte jeg tage mig sammen for at følge med den lille Sune 🙂 De skulle begge videre til storsamling i Køge efter skydningen. Jeg havde været så heldig at kunne overnatte ved Patricks svigerforældre, som bor 5 min. fra Kastrup lufthavn, så jeg ikke behøvede ikke at skulle ekstra tidligt op for at nå den tidlige morgen afgang, yderligere var jeg heldig at de gav et lift, så er dagen allerede godt igang selvom klokken blot er 5. Checkin gik uden de store problemer, nu var der bare den lange rejse tilbage. London, Miami og 26 timer senere var jeg i Medellin og alt bagage nåede frem. Så alt er godt, nu kommer det store puzzelspil bare: at få plads i busserne fra lufthavnen til hotellet. England og Italien var også landet og som altid var der pladsmangel, busserne blev fyldt med skytter og bagage på alle sæder og nu var vi på vej mod hotellet. 1 times kørsel senere var vi fremme, klokken var nu 23 og jeg kunne virkelig godt snart bruge en seng og få ryggen rettet ud, men der skulle gå lidt længere tid da bussen droppede mig af på det forkerte hotel, da arrangørene havde ændret hotelbookingen. Alt endte dog godt, jeg fandt det rette hotel.

Søndag er uofficel træning, bus afgang fra hotel kl. 8.30 for at køre os ud på det lokale IMG_5512træningscenter, fantastisk lækkert træningsbane den kunne man godt vende sig lidt til. Startede ud med høj sol som efter 4 runder skiftede over til tropisk heavy regn, heldigvis klarede det op igen i løbet af eftermidagen, men godt lige at få testet regnsættet af og de nyindkøbte vandtætte sko 🙂

Meddelin er colombias anden største by liggende i det nordlige colombia, med over 2 mil indbyggere, grundlagt i 1616 og en af Colombias største rejsemål, byen er som delt i to, den del vi befinder os i er meget ny, store shopping centre, nye banker, hoteller osv. Men bare på busturen ud til banen kommer vi til udkanten af “det nye” Medellin, og her er der huse uden tag, uden hele mure, en masse hjemløse, virkelig skræmmende så stor forskel der er på et så relativt lille område.

Eftermiddagen blev brugt på at slappe af og pleje jetlag. På aftenens møde blev jeg hurtig enig med mig selv om at sove til jeg vågnede uden at sætte alarm til næste morgen for at komme jetlag til livs, men fantastisk som jetlag nu er, så var jeg vågen kl. IMG_55165.30. Bussen havde igen afgang til banen kl 8.30 denne gang til konkurrence banen, byens baseball stadion. fantastisk vejr, høj solskin og næsten ingen vind. De fleste lande er begyndt at lande ind. Tirsdag er der officel træning.

Se mere også Martin udtale sig om det at rejse alene: Lonely-life-Travelling-without-teammates.