EM kvalifikation overstået

karstenResultater, Stævner

I går var der træning og officiel indvigelse ved Europamesterskaberne i Ljubljana, seYECLjubljana_Stozice_19_5_2014_006 foto med det danske flag. I dag er kvalifikationsskydningerne blevet afviklet. I recureve junior endte Mads Andersen på en 48. plads med en score på 585 point. Der er langt op til dagens bedste skytte Sjef van den Berg der skød 659 point. Mads skal i 1/48 dels finalen skyde mod Casper Lauridsen også fra Danmark. I compound junior blev Tanja Jensen nr. 6 med 658 point, Sarah Sönnichsen nr. 10 med 644 point og Ida Frandsen nr. 15 med 624 point. Ida var den eneste der skulle skyde elimination i dag, det gjorde hun godt og vandt over Marija Ljubinkovic fra Serbien. Alle tre er således klar til 1/8 dels finaler. Vi ønsker alle held og lykke med eliminationsskydningerne. Læs rejsebreve fra Mads og Tanja på TIK bueskydnings facebook side.