Sølvmedaljer til TIKs compound kvinder

karstenResultater, Stævner

TIK Bueskydnings tre compound junior kvinder vandt i dag sølv for Danmark ved Europamesterskaberne i bueskydning. Holdet består af Tanja Jensen, Sarah Sönnichsen og Ida Frandsen. Holdet vandt seminfinalen mod Sverige med 217 point mod 216. De skød en højere score i guldfinalen, men Rusland vandt med 224-220. Hjertelig tillykke med sølvmedaljerne.

EYCLjubljana_Stozice_23_5_2014_066EYCLjubljana_Stozice_22_5_2014_081

Der er tre danskere i de individuelle finaler i morgen. Tanja skal skyde broncefinale i compund junior for kvinder, Stephan Hansen skal skyde finale i compund junior for herrer og Thor Petersen Guldmann bronze finale i compound kadet for herrer. Held og lykke i finalerne som kan ses i livestreaming på: http://www.eyc-ljubljana2014.si/live