Medaljeregn for TIK

karstenResultater

dm-aalborg-2014--dscf0558weÅrets danske udendørs mesterskab i bueskydning blev en stor succes for TIK bueskydning da de 13 skytter tog ikke mindre end 9 medaljer med hjem fra Aalborg. TIK blev således den bedst placerede klub foran Aalborg og Århus begge med 6. En sand medaljeregn, men almindelig regn blev det desværre også til og mange af de våde skytter kan ses på Kaj Frandsen mange flotte billeder fra stævnet, se ffoto.dkDet var Alborg Bueskytte Laug der var arrangør for et godt stævne. I recurve herre kom Frederik Sönnichsen ind på en 8. plads efter en meget flot kvalifikations skydning med 650 point der var næstbedste score. Martin Laursen kom ind på en delt 9. plads og Mikkel Rasmussen på en delt 17. plads. I dame recurve kom Randi Degn på en 6. plads efter en 4. plads med 629 point i kvalifikationen. Louise Laursen kom på en delt 9. plads efter 619 point i kvalifikationen som 6. bedste. I compound herre tog Martin Damsbo guldet efter at han i finalen slog Dietmar Trillus fra Gladsaxe. Dietmar sørgede desværre for at Andreas Darum røg ud i kvartfinalen og endte på en 7. plads. dm aalborg 2014 -dscf1193_01Sune Rasmussen der stadig er mini skytte kom på en delt 17. plads efter at have skudt 649 point i kvalifikationen der var 16. bedste score. I dame compound udgjorde TIKs skytter 1/3 del af det samlede felt. De lå efter kvalifikationsskydningerne på 2. 3. 4. og 7. pladsen. Det endte med en ren TIK broncematch imellem Erika Anear og Tanja Amdi.  Erika vandt bronze med 142-139 over Tanja der så kom på en 4. plads. Sarah Sönnichsen kom på en 5. plads og Ida Frandsen på en 7. plads. Specielt i holdkonkurrencerne gjorde TIKs skytter sig fantastisk godt bemærket. I recurve lå TIKs hold bestående af Frederik, Randi og Louise på en anden plads efter Aalborg, og det blev også resultatet i finalen hvor TIK vandt sølv. I compound blev det en total dominans af TIK som stillede med to hold og guldfinalen blev en kamp imellem disse to hold. Det blev holdet bestående af Martin Adreas og Tanja der tog guldet med 229-224 og holdet med Erika, Sarah og Ida fik sølvmedaljer. dm aalborg 2014 -dscf0576_01For recurve mix hold blev det også til en TIK tvekamp i semifinalen. Her blev vandt søskendeholdet Martin og Louise over Frederik og Randi. Martin og Louise tabte guldfinalen til Silkeborg og fik sølv. Randi og Frederik vandt over Aalborg og fik bronze. I compound mix havde vi hele tre hold. Sune og Erika endte på en 5. plads, og de to andre hold gik suverænt igennem til guldfinalen hvor det blev et opgør imellem Martin og Tanja og Andreas og Sarah. Det blev en tæt match som Andreas og Sarah vandt 154-153. Således guld til Andreas og Sarah og sølv til Martin og Tanja. Tillykke til alle med de meget flotte resultater på et af udendørssæsonens sidste stævner. Se alle resultater på ianseo.