Medaljer og rekorder ved Buernes By

karstenArtikler

Img2014-10-26-38308_01Søndag den 26. oktober var det endnu en gang tid til at afvikle TIK Beskydnings traditionsrige stævne Buernes By for ungdoms bueskytter. 82 skytter fra Danmark og Sverige var mødt op for at kæmpe om medaljerne. Fra TIK Bueskydning stillede 6 recurve skytter og 5 compound skytter op til stævnet og det blev til 7 medajler i alt. I junior compound vandt Tanja Amdi Jensen sølvmedalje efter at have tabt med et enkelt point til Stephan Hansen fra Nykøbing F. Bueskyttelaug. Stephan satte verdensrekord i junior compound på 15 pile på 18 m og det samme gjorde Tanja blot med et point mindre for junior compound damer og også for senior compound damer. Det kan selvfølgelig være at nogen andre har gjort det før dem , så det skal lige godkendes, med en fantastisk flot præstation af de to junior skytter i finalen ved Buernes By. Sarah Sönnichsen fik bronze medalje i junior compound og Ida Frandsen kom lige bag efter på 4. pladsen. I Junior recurve vandt Mads Andersen broncemedalje og i aspirant recurve vandt Mikkel Rasmussen bronze medalje, her blev Matthias Slott nr. 5. I kadet racurve blev Marco Vujic nr 5. I mini recurve vandt Christoffer Dam-Hansen guld og ligeledes i mini compound vandt Sune Rasmussen guldmedalje. I micro recurve gik sølvet til Harald Riber efter at have tabt til Christian Christensen der fik guld. Christian er gæstemedlem i TIK Bueskydning. I aspirant compound blev Mads Erdal nr. 5 med 546 point i kvalifikationen. Hjertelig tillykke til alle medaljetagerne og tusind tak til alle skytter, forældre og hjælpereImg2014-10-26-38385_01 for et rigtigt dejligt og flot afviklet stævne. På Kaj Frandsen side ffoto.dk og på Carsten Dam-Hansens smugmug-side kan I se nogle fotos fra dagen og præmieoverrækkelsen. Alle resultater kan ses på ianseo.