1. runde slut

karstenArtikler, Resultater

bDSå er den første runde af vinterskydningen 2014/2015 slut, og resultaterne er blevet indsendt. Vi har indtil videre 9 skytter med i turneringen. I kadet recurve deltager Mikkel Rasmussen og Marco Vujic, i aspirant recurve er det Matthias Slott, Gustav Jørgensen Philip Olsen og i mini recurve Christoffer Dam-Hansen. I Aspirant Compound deltager Mads Erdal. I micro recurve deltager Oscar Jørgensen og Gustav Rundstrøm i en halv klasse, dvs at de kun skyder 30 pile i hver runde mod normalt runder på 60 pile. I kan ses resultaterne af den første runde på vinterskydning.dk. Fra i morgen den 31. oktober og frem til og med den 13. november kan I skyde til 2. runde. Nåede du ikke at komme med i 1. runde så kan du nå det i 2. runde. For at være med skal I lægge jeres skydesedler i plastlommen på opslagstavlen i buekælderen.