Et godt nytår…

karstenResultater

NytImg2015-01-04-39008_01årspokalen, blev et rigtigt godt stævne der åbnede det nye år. Det var det 34. i rækken af nytårspokal stævner arrangeret af TIK Bueskydning. Der var fuldt hus, hvor 15 skytter stillede op for at kæmpe om de mange pokaler, champagne og pengepræmier. TIK havde 15 skytter med. Det var i recurve Frederik Sönnichsen, Marco Vujic, Matthias Slott, Randi Degn, Martin Laursen og Mikkel Rasmussen, og i compound var det Erika Anear, Martin Damsbo, Tanja Amdi, Sarah Sönnichsen, Louise Laursen, Sune Rasmussen, Mads Erdal, Andreas Darum og Sasha Rasmussen. Det var en sportslig succes, da TIK-skytterne tog hele 3 pokaler, 3 andenpladser og 1 tredjeplads. De egentlige Nytårspokaler er holdpokalerne i recurve og i compound klassen. TIK vandt nytårspokalen for compound med holdet bestående af Martin, Andreas og Sarah. Det andet TIK compound hold, bestående af Tanja, Sune og Louise, tog trediepladsen. Nytårspokalen i reImg2015-01-04-38928_01curve hold gik til BK Gripen fra Sverige. TIKs recurve hold, bestående af Martin, Frederik og Mikkel, kom ind på andenpladsen. Der var som så ofte total TIK dominans i compound for damer, her vandt Sarah foran Tanja og Erika på 2. og 3. pladsen. I compound herrer vandt Martin, foran Carl Henrik Gidensköld og Stephan Hansen. Martin og Carl Henrik tangerede begge verdenrekorden over 15 pile matchskydning på 150 point, som holdes af Stephan. I herre recurve vandt Frederik andenpladsen efter Steffen Thorkildsen fra Arcus. Jan Jacobsen, Lyngby blev nr 2. Stort tillykke til alle TIK-skytterne og alle de andre med jeres flotte resultater. Se alle resultater på ianseo.net og Carstens fotos på Dam-Hansen Foto. Se omtale i Lokalavisen Tåstrup tirsdag den 13. januar Nytårspokalen Lokalavisen Tåstrup 150113.

Img2015-01-04-39018_05