Sponsorer til World Cup finalist søges

karstenArtikler, Stævner

Randi00Er der nogen i Taastrup og omegn som har lyst til at støtte en lokal bueskytte, Randi Degn, der med en 4. plads på verdens ranglisten netop har kvalificeret sig til World Cup finalen i Las Vegas i OL-disciplinen Dame Recurve. World Cup er en bueskydnings turnering med 4 afdelinger, i forskellige verdensdele, og en afsluttende finale der i år afholdes i USA. Randi har deltaget i WC1, som blev afviklet i Marrakesh i Marokko i november 2014 – her blev det til en 6. plads og 11 point til ranglisten. I Nimes i Frankrig blev WC3 afholdt i januar 2015 og her blev det til en flot 3. plads og bronzemedalje plus 18 point. WC2 blev afholdt i Bangkok, men her deltog Randi ikke. Det er også kun de 3 bedste ud af 4 World Cup placeringer der tæller til ranglisten. Randi er nu nr. 4 på ranglisten for Dame Senior Recurve med 29 point og vil minimum blive nr 12 uanset hendes placering i Las Vegas og dermed er hun nu iblandt de 16 der kan deltage i World Cup finalen i Las Vegas den 7. februar.

Randi Degn’s udfordring er, at pengene er små. Det koster ca. 10000 at deltage i WC4 og WC finalen. Udgiften dækker startgebyr, flybilletter og indkvartering. Derfor spørger TIK Bueskydning: Er der nogen i Taastrup og omegn som har lyst til at støtte en lokal bueskytte ?? – Alle bidrag, store som små, vil give glæde hos Randi og TIK Bueskydning. Henvendelsen til formanden Roy Hansen på mail-adresse formand@tikbue.dk

Ved WC4 i Las Vegas deltager der 6 andre skytter fra TIK Bueskydning, nemlig Martin Damsbo og Andreas Darum i Herre Senior Compound. Martin kan kvalificere sig til WC-finalen ved at nå 1/8 finalen eller længere i Las Vegas. Erika Anear og Louise Klingenberg Laursen deltager i Dame Senior Compound, Sasha Rasmussen deltager i Dame Compound alder 15-17 år og Sune Rasmussen deltager i Herre Compound alder 12-14 år.

Foto World Archery/Dean Alberga