15 SM medaljer til TIK

karstenResultater

Img2015-03-08-40306_01På årets første varme forårsdag valgte over 200 bueskytter at tilbringe hele dagen I Frederiksborgcenteret i Hillerød. Det gjorde de for at deltage i året indendørs Sjællandsmesterskaber der blev afholdt af Hillerød Bueskyttelaug. TIK stillede op med 17 skytter og det blev til 15 medaljer, et meget flot udbytte. I herre micro recurve vandt Gustav Rundstrøm guld. Balder Tore Jacobsen gjorde det rigtigt godt ved at komme i guldfinalen i herre mini recurve. Det blev til en flot sølvmedalje. I herre aspirant recurve vandt Matthias Slott sølv, medens bronzemedaljen gik til Christoffer Dam-Hansen. Martin Laursen vandt guld i herre senior recurve, var det mon træningsopholdet i Korea der gav pote? Det blev til et hårdt TIK lokalopgør i guldfinalen i dame senior recurve imellem Randi Degn og Louise Laursen. Randi vandt opgøret og Louise måtte nøjes med sølv. Broncefinalen i herre kadet recurve blev også et TIK opgør imellem Marco Vujic og Mikkel Rasmussen. Det blev Mikkel der løb med broncemedaljen. I dame compound blev det til to rene TIK guldfinaler. I senior stod finalen imellem Ida Frandsen og Erika Anear. Det blev til guld til Erika og sølv til Ida. I junior vandt Sarah Sönnichsen finalen over Tanja Amdi. Sasha Rasmussen vandt sølv i dame junior compound og Sune Rasmussen vandt  sølv i compound herre aspirant. Her kom Mads Erdal på en delt 5. plads.I herre senior compound blev det til det klassiske opgøre imellem Stephan Hansen, Nykøbing og Martin Damsbo, TIK. Martin tabte finalen og fik sølv. I kvalifikationen skød Martin 599 point som er ny dansk rekord. Tillykke til alle med de flotte resultater. Alle resultater kan findes på ianseo.net og foto fra dagen taget af Carsten Dam-Hansen kan ses på Dam-Hansen Foto.