Et fantastisk DM for TIK

karstenResultater, Stævner

ImgDM2015-03-15-01149_01Det blev på mange måder et fantastisk DM for TIK Bueskydning. Vi havde  16 skytter tilmeldt og vi fik 7 medaljer, fordelt på 3 guld, 2 sølv og 2 bronce, og blev således den bedst placerede klub. Der var 174 skytter tilmeldt stævnet og vi kørte det under kvalifikationen og frem til 1/8 dels finaler i tre haller.Således skød recurve i C-hallen, lang og barbue i B-hallen og compound i A-hallen. Finaleskydningerne søndag blev afviklet i C-hallen, med en internationalt format over guldfinalerne. I dame senior recurve vandt Louise Laursen sølv, efter  bl.a. at have slået Randi Degn ud i en shoot-off i kvartfinalen.Martin Damsbo vandt bronce i herre senior compound, hvor guldet gik til Stephan Hansen fra Nykøbing F. Bueskyttelaug. Andreas ImgDM2015-03-15-00647Darum kom på en 7. plads og Sune Rasmussen og Mads Erdal kom på en delt 17. plads.I dame senior compound vandt Tanja Amdi guld i finalen mod Marija Ljubinkovic fra Nykøbing F. Bueskyttelaug. Sarah Sönninchsen vandt bronce. Ida Frandsen kom på en 5. plads og Erika Anear på en 8. plads. I herre recurve kom Mads Andersen, Martin Laursen, Mikkel Rasmussen, og Frederik Sönnichsen alle på en delt 9. plads og Marco Vujic på en 35. plads.

ImgDM2015-03-15-01021_01Holdfinalen i compound var et rent TIK Bueskydnings opgør. Det blev til guld til holdet bestående af Martin Damsbo. Andreas Darum og Tanja Amdi og sølv til Sarah Sönnichsen, Erika Anear og Sune Rasmussen. TIK havde også en tredie hold som endte på  en 5. plads. Det var Ida Frandsen, Sasha Rasmussen og Mads Erdal. ImgDM2015-03-15-00954På vej til finalen satte guldholdet ny dansk rekord med 235 point på de 24 pile, kun fem point fra maksimal score. TIK Bueskydnings recurve hold vandt en flot og stemningsfyldt finale mod Aarhus. Det var Randi Degn, Frederik Sönnichsen og Martin Laursen der tog guldet.

TV 2 øst var tilstede på finaledagen hvor de fulgte Stephan Hansen fra Nykøbing F. ImgDM2015-03-15-00998Bueskyttelaug. Se indslaget som starter 13.15 minutter inde. Dansk Idræts Forbund var også på plads med On-Sport som fulgte Natasja Bech på vej mod DM-titlen i weekenden. Se klippet med den nykårede danske mester her.

Tillykke til TIK skytterne der vandt, deltog og alle der hjalp til med stævnet. Tak til  Merete Scheelsbeck der officielt åbnede stævnet, og til borgmester Michael Zeigler der sammen med Merete overrakte medaljer og blomster til vinderne. Se alle resultater på ianseo.net og mere på vores DM side. Se fotos fra stævnet på Dam-Hansen Foto og ffoto.