DM for ungdom

karstenResultater, Stævner

DMungdom2015Der har i weekenden været afholdt Danmarksmesterskaber i  Arena Midt i Kjellerup. Stævnet var arrangeret af Aarhus Bueskyttelaug og Silkeborg Bueskyttelaug i samarbejde med Bueskydning Danmark. TIK Bueskydning havde 8 skytter tilmeldt, men Marco Vujic måtte melde fra på grund af en brækket knyst. De 3 recurve skytter og 4 compound skytter kom hjem med tre medaljer, en guld og to sølv.  Frederik Bengtson, ny i TIK Bueskydning, fik guld i herre compound aspirant, og det blev til sølv til Sune Rasmussen.  Og Mads Erdal fik en flot 4. plads i samme klasse. 3 TIK skytter blant de 4 bedste, flot! I herre recurve micro blev Gustav Rundstrøm nr. 5 med 397 point. Sasha Rasmussen vandt sølv i dame compound kadet.  I herre recurve kadet blev Mikkel Rasmussen nr. 6 efter 539 point i kvalifikationen. I herre recurve aspirant blev Matthias Maj Slott nr. 7 efter en flot 2. plads med 562 point i kvalifikationen. Vores gæstemedlem Christian Christensen fra Frederikssund I.F. vandt sølv i Herre Mini Recurve efter en 5. plads i indledende runde. Tillykke til alle med de flotte resultater, de kan ses på ianseo.net. Foto: Anette Berrig., se flere billeder på lkrfoto.dk.