VM guld og sølv til Tanja og Sarah

karstenResultater

WAYC15_A15_9902Verdensmesterskabet i junior compund blev et rent TIK opgør, hvor finalen stod imellem Tanja Amdi og Sarah Sönnichsen.  De to klubkammerater fra leverede rigtig flot bueskydning. Tanja lagde sig i spidsen fra start, og hendes nerver holdt hele vejen hjem. Til World Archery udtaler hun: “Sarah og jeg har skudt mod hinanden så mange gange tidligere. Måske var det derfor, at jeg ikke var så nervøs, som jeg normalt er.”

Tanja og Stephan Hansen fra Nykøbing vandt sølv i mix hold efter at have skudt 153-154 mod Columbia. Stephan vandt guld individuelt, som var tredie gang i træk. Sportschef Allan B. Grønkjær konkluderer ovenpå et fantastisk U-VM: “Det danske hold levWAYC15_A15_9721erer historisk godt i USA. Stephan Hansen er formentlig vor tids bedste bedste mandlige ungdomsskytte, og de unge danske damer stempler med guld og sølv ind på verdensscenen. Præstationerne sætter en streg under det gode arbejde, der laves i skytternes klubber og blandt forbundets talenttrænere.”

WAYC15_A15_9856 WAYC15_A15_9862

Stephan Hansen, Sarah Sönnichsen og Tanja Jensen er alle tre udtaget til VM i København i juli. Vi ønsker alle hjertelig tillykke med medaljerne og de flotte resultater.

Læs rejsebrevene og se fotos fra World Archery.