12 medajler ved SM i Præstø

karstenStævner

sm_ungdom_2015

I week-enden d. 20. og 21. juni var 8 skytter til ungdoms SM og 5 skytter til senior SM i Præstø. Det blev til 5 Guld, 4 Sølv og 3 Bronze medajler. Sarah Sönnichsen, Sasha Rasmussen og Sune Rasmussen deltog begge dage, da de både kan deltage som ungdoms skytter og som senior. Der bliver først afviklet en kvalifikationsskydning på 72 pile. Det vil sige at max point her er 720. Derefter bliver der afviklet finaler, hvor der skydes mand mod mand, vinder går videre og taber går ud. TIK Bueskydning har skytter i klasserne Mikro, som er for skytter under 12 år, Mini som dækker 12-13 år, Aspirant som er for 14- 15 år, Kadet som er for 16-17 år, Junior som er for 18-20 år og den sidste Senior som er for skytter over 20 år

Sarah Sönnichsen vandt Guld både for Dame Junior Compound, og om søndagen for Dame Senior Compound, hvor modstanderen var klubkammeraten Ida Frandsen, som vandt Sølv. Sasha Rasmussen blev nr. 5 i Dame Senior Compound. Martin Laursen vandt Bronze i Herre Senior Recurve. Gustav Rundstrøm vandt Guld i Herre Mikro Recurve. Balder Jacobsen vandt Sølv i Herre Mini Recurve. Mikkel Rasmussen vandt Bronze i Herre Kadet Recurve. Sasha Rasmussen vandt Guld i Dame Kadet Compound. I Herre Aspirant Compound tog TIK Bueskydning alle 3 medajler. Guld til Sune Rasmussen, Sølv til Frederik Bengtsson og Bronze til Mads Erdal. Sune Rasmussen vandt Sølv i Herre Senior Compound i finalen. I kvalifikations skydningen skød Sune 682 point kun overgået af den nykårede Ungdoms Verdensmesteren Stephan Hansen fra Nykøbing Falster.

Øverste foto viser alle medajle ungdomsmodtagerne om lørdagen, fra venstre Mikkel Rasmussen, Sasha Rasmussen, Sarah Sönnichsen, Mads Erdal, Frederik Bengtsson, Sune Rassmusen og Balder Jacobsen – forrest Gustav Rundstrøm og herunder er billeder fra medalje ceremonien.

WP_000930 WP_000932 WP_000931 WP_000928 WP_000926 WP_000923 V__9940

Foto : Anette Berrig og Susanne Erdal