Medaljeregn i Aalborg

karstenResultater

dm_ude_2015_ungdom cut9 friske skytter og deres forældre har i weekenden d. 22-23, aug. været i Ålborg for at deltage i DM for ungdom. Der er skudt på 6 forskellige afstande,  15, 30, 40, 50, 60 og 70 meter, alt efter hvilken aldersgruppe og buetype, skytterne tilhører.  Om lørdagen blev der skudt kvalifikation over 72 pile og finalerne i hold og mix, on søndagen blev alle de individuelle finaler afviklet.

Der blev opnået følgende resultater i kvalifikationen.  Mads Andersen Herre Junior Recurve nr. 2 med 631 point, Tanja Amdi Dame Junior Compound nr. 1 med 701 point, i Herre Aspirant Compound blev Frederik Bengtson nr. 1 med 709 point, Sune Rasmussen nr. 2 med 707 point og Mads Erdal nr. 7 med 658 point, Sasha Rasmussen Dame Kadet Compound nr. 3 med 648 point, Mikkel Rasmussen Herre Kadet Recurve nr. 6 med 587 point, Mathias Slott Herre Aspirant Recurve nr. 7 med 587 point og Gustav Rundstrøm nr. 2 med 602 point.

TIK har 1 hold, nemlig Compound 30 meter. Frederik, Sune og Mads havde med deres 2074 point lagt sig i spidsen, og var derfor oversiddere i første runde, anden runde blev vundet over Randers, og så skulle der skydes om Guld mod Lyngby. Det blev til Sølv for TIK-drengene da Lyngby lige var en lille tand bedre og vandt med 237 mod TIK’s 231 point.

Søndag var det de individuelle finaler tur. Tanja Amdi vandt Guld for Junior Compound, Sune Rasmussen vandt Guld for Aspirant Compound og Frederik Bengtson fik Sølv i samme Klasse. Sasha Rasmussen vandt Guld for Kadet Compound, Gustav Rundstøm vandt Bronze for Mikro Revurve. Mads Andersen blev nr. 6 for Junior Recurve, Mikkel Rasmussen blev nr. 6 for Kadet Recurve, Mathias Slott blev nr. 6 for Aspirant Recurve, Mads Erdal blev nr. 5 for Aspirant Compound. Vores gæstemedlem Christian Christensen fra Frederikssund blev nr. 4 i herre recurve mini. Stort tillykke til alle TIK’s unge skytter med medaljerne og de flotte resultater, der kan ses på ianseo..

I næste week-end d. 29-30. aug. er det Senior DM i Gladsaxe, hvor 12 TIK skytter deltager.

Skrevet af Anette Stilou, Foto: Susanne Erdal