Fem DM titler og 12 medaljer til TIK

karstenResultater

DM_vindere_201513 skytter, heraf 5 ungdomsskytter, har i weekenden d. 29-30, aug. været i Gladsaxe for at deltage i DM for senior, hvor der blev skudt 50 meter for compound og 70 meter for recurve. Det blev til 5 guld og DM titler, 3 sølv og 4 bronce medaljer til TIK skytterne.Der blev opnået følgende resultater i kvalifikationen.  Randi Degn Dame Recurve nr. 1 med 626 point, i Herre Recurve blev Jan Jakobsen nr. 6 med 631 point og Martin Laursen nr. 13 med 606, i Herre Compound blev Martin Damsbo nr. 1 med 698 point, Andreas Darum nr. 3 med 690 point, Henrik Rasmussen nr. 6 med 689 point, Sune Rasmussen nr. 9 med 663 point, Frederik Bengtson nr. 10 med 663 point og Mads Erdal nr. 16 med 622 point. I Dame Compound blev de 4 første pladser til TIK skytter Sarah Sönnichsen med 673 point, Erika Anear med 661 point, Sasha Rasmussen med 655 point og Ida Frandsen med 653 point.

Randi_2015_DMTIK havde 5 mixhold og 3 hold videre til finalerne. I Compound Mix blev til placering nr. 1, 2, 3 og 5 ud af 7 hold. I Compound Hold blev det til de 3 første pladser ud af 5 hold. I Recurve Mix blev det til 2. plads ud af 8 hold. Da finalerne var skudt havde TIK’s hold for Compound vundet alle 3 medaljer Guld til Martin Damsbo, Andreas Darum og Henrik Rasmussen, Sølv til Erika Anear, Sasha Rasmussen og Ida Frandsen, Bronze til Sarah Sönnichsen, Sune Rasmussen og Frederik Bengtson. I Compound Mix vandt Sarah Sönnichsen og Martin Damsbo Guld over Erika Anear og Andreas Darum, som fik Sølv. I Mix Hold for Recurve vandt Randi Degn og Martin Laursen Bronze over Silkeborg søskende par Anne Marie og Bjarne Laursen.

Erika_2015_DMI de individuelle finaler blev det et rent TIK opgør i Dame Compound om alle 3 medaljer. Det blev Guld til Erika Anear, Sølv til Sarah Sönnicsen, afgørelsen skulle findes på shootoff (1pil tætteste på midten), da begge skytter skød 137 point, Bronze til Ida Frandsen og 4. pladsen gik til Sasha Rasmussen. I Herre Compound måtte først Mads Erdal, så Sune Rasmussen besejres af Martin Damsbo inden han skulle skyde om Guld mod den nykårede Verdensmester Stephan Hansen. Her blev det til Guld, men først efter shootoff, da begge skytter skød 145.  Andreas Darum vandt Bronze ved at besejre Patrick Laursen fra Midtfyn. Sune Rasmussen brev nr. 5, Henrik Rasmussen nr. 8, Frederik Bengtson og Mads Erdal blev nr. 9. Randi Degn var eneste TIK skytte i Dame Recurve, og her gik hun hele vejen og vandt Guld over Nynne Holdt-Caspersen fra Ålborg. I Herre Recurve blev både Martin Laursen og Jan Jakobsen nr. 9.

Stort tillykke til alle TIK’s skytter med medaljerne og de flotte resultater. Alle resultater kan ses på ianseo. Foto af Kaj Frandsen.