Guld, sølv og bronce i 3D DM

karstenResultater

3D_vindere1Når der skydes 3D, forgår det på den måde at der er lagt en rute i det fri, f.eks, i en skov, engområde eller en grusgrav. Her er opstillet en række mål f. eks 30 styks, på en ukendt afstand, hvor skytten kun kender mindste og største afstand. Målet er et dyr i naturlig størrelse, som er bygget af et materiale, som ikke ødelægger skytternes pile. Målet kan være dyr fra bjørne, hjorte til agerhøns eller oddere. Målet kan være halvgemt af træer og buske eller være ude i sø. Skyttens evne til at beregne afstande, påvirkning af terræn, op af bakke eller ned af bakke bliver rigtigt udfordret i 3D. Point er også afhængig af hvor på dyret der rammes, der er 4 muligheder, inderst hjertering, hjertering, lungering og bare dyret. Skytten har 2 pile til hvert mål.
Søndag d. 27. sept. var der Bjørnejagt i Frederiksværk. Dette stævne kunne bruges til opvarmning til DM, som er blevet afholdt i søndags d. 4. okt. i Lyngby.
Til Bjørnejagten deltog Sune Rasmussen i Aspirant Compound og Balder Jacobsen i Mini Recurve. De lagde godt ud og vandt begge deres klasser.
Til DM i 3D i Lyngby havde TIK-bueskydning 4 skytter med. Hver vandt Balder Jacobsen for Mini Recurve Guld, det blev til Sølv til Sune Rasmussen for Aspirant Compound og Andreas Darum vandt Bronze for Senior Compound. Frederik Bengtson blev nummer 5 i Aspirant Compound. TIK Bueskydning siger tillykke til vores skytter med det flotte resultat.
Foto viser de 2 glade vindere fra Bjørnejagten fra venstre Sune Rasmussen og Balder Jacobsen, foto taget af Joan Rasmussen.