TIK tog tre af otte pokaler

karstenResultater

Img2016-01-10-40076Ved årets 1. stævne; Nytårspokalen, som blev afholdt af TIK Bueskydning i TIC i søndags d. 10. jan. vandt TIK Bueskydning 3 pokaler ud de 8 Nytårspokaler. Det var samme resultat, som sidste år. De 2 af pokalerne Dame Compound og Hold Compound, blev også vundet af de samme skytter, hvor den sidste pokal Herre Recurve har TIK Bueskydning ikke vundet siden 2000. 15 skytter deltog fra TIK Bueskydning fordelt på 4 klaser, og blev desuden den mest vindende klub.

Img2016-01-10-40031 (1)Sarah Sönnichsen vandt for 2. år i træk Nytårspokalen for Dame Compound over Tanja Amdi, Sasha Rasmussen blev nr. 5 og Sanna Lund blev nr. 9. Sarah Sönnichsen, Martin Damsbo og Andreas Darum vandt Holdpokalen for Compound også for 2. år i træk over Trelleborg Bågskytte. Tanja Amdi, Sune Rasmussen og Frederik Bengtson blev nummer 3. Mads Andersen vandt Nytårspokalen for Herre Recurve, Jan Jacobsen blev nr. 7. Martin Laursen blev nr. 9, Mikkel Rasmussen blev nr. 17 og Matias Slott blev nr. 27. Img2016-01-10-40067I Dame Recurve blev Randi Degn nr. 7. I Herre Compound blev Martin Damsbo nr. 3, Andreas Darum nr. 5, Sune Rasmussen blev nr. 7, Frederik Bengtson blev nr. 21 og Mads Erdal blev nr. 24. For Hold Recurve blev det Ålborg Bueskyttelaug der gik af med sejren og det blev til en 3. plads til TIK, hvor holdet bestod af Martin Laursen, Mads Andersen og Jan Jacobsen. Se alle resultater på ianseo, og se billeder på Carsten Dam-Hansens fotoside.

TIK Bueskydning ønsker alle vores skytter hjertelig tillykke med de flotte resultater.