14 TIK skytter til Frederiksborgpokalen

Leon RasmussenResultater

Søndag d. 7. feb. der afholdt Frederiksborgpokalen. 14 skytter fra TIK havde taget turen til2016-02-07_frederiksborg Hillerød. Det blev til følgende resultater:

Guld til Tanja Amdi og Sølv til Erika Anear i Dame Compound 18 m. Christian Christensen vandt Guld i Herre Recurve 12 m. Markus G. Marquardt blev nr. 7 og Ludvig Njor blev nr. 9. I Herre Recurve 8 m. vandt Gustav Rundstrøm Sølv og Noah Dietrich vandt Bronze.  I Herre Compound 18 m. vandt Andreas Darum Bronze, Martin Damsbo blev nr. 7, Frederik Bengtson nr. 9 og Mads Erdal blev nr. 21. Sidste klasse er Herre Recurve her blev Jan Jacobsen nr. 7, Mathias Slott blev nr. 9 og Mikkel Berrig blev nr. 17.

TIK Bueskydning siger tillykke til vores skytter med deres medaljer og resultater.