6 medaljer til TIK ved Senior DM

Leon RasmussenResultater

DM for Senior blev afholdt i weekend 12-13. marts i Lyngbý og TIK Bueskydning havde 15 skytter med fordelt på 4 klasser.DM_compound_damer

Det blev til Guld til Sarah Sönnichsen, Sølv til Tanja Amdi, Bronze til Erika Anear og Sasha Rasmussen blev nr. 7 i Dame Compound. I Herre Compound blev det til Sølv til Martin Damsbo, Andreas Darum blev nr. 5. Frederik Bengtson nr. 9 og Sune Rasmussen og Mads Erdal blev nr. 17. I Dame Recurve blev Randi Degn nr. 4. I Herre Recurve blev Jan Jacobsen nr. 6, Mikkel Berrig og Frederik Sönnichsen nr. 9 Martin Laursen og Mads Andersen nr. 17.

TIK Bueskydning havde 3 hold i Compound og 2 hold i Recurve. I Compound blev det et rent TIK opgør i Guldfinalen, hvor Erika Anear, Tanja Amdi og Martin Damsbo gik af med sejren over Sarah Sönnichsen, Andreas Darum og Frederik Bengtson. Det 3. TIK-hold blev nr.6, som bestod af Sasha Rasmussen, Mads Erdal og Sune Rasmussen.

DM_compound_holdFor Recurve-holdene blev det til 5. plads for Randi Degn, Mikkel Beriig og Frederik Sönnichsen og til en 6. plads til Jan Jacobsen, Mads Andersen og Martin Laursen. Vi ønsker alle Skytterne tillykke med deres medaljer og resultater.

Resultaterne kan se her