DM Medaljer til TIK

karstenResultater

Amg2016-03-19-2939

Vi starter med de yngste i Herre Recurve Mikro, her skød Noah Dietrich skød 481 og nr. 3, Gustav Rundstrøm skød 451 og blev nr. 4. I Herre Recurve Mini skød Christian Christensen 473 og blev nr. 2, Ludvig Njor skød 244 og blev nr. 9. I Herre Aspirant skød Christoffer Dam-Hansen 538 og blev nr. 4, Markus Marquardt skød 478 og blev nr. 10, Balder Jacobsen skød 467 og blev nr. 12.I Herre Recurve Kadet skød Mikkel Berrig 545 og blev nr. 2. I Herre Compound skød Sune Rasmussen 572 og blev nr. 2, Frederik Bengtson skød 570 of blev nr. 3 og Mads Erdal skød 555 og nr. 7. I Dame Compound Junior skød Sasha Rasmussen 562 og blev nr. 3.

TIK Bueskydning havde 2 hold. Et 12-meter Recurve hold bestående af Christoffer Dam-Hansen, Markus Marquardt og Christian Christensen, de sluttede med en flot Bronze medalje, og et 18-meter Compound, hvor Frederik Bengtson, Sasha Rasmussen og Sune Rasmussen tog Guld-medaljen.2016-03-19_DM_ungdom_hold_18_meter

I Herre Recurve Mikro blev det et rent TIK-opgør mellem Noah og Gustav om Bronze medaljen, Det blev Gustav, der gik af med sejren så Noah blev nr. 4. I Herre Recurve Mini Ludvig vandt 1/8, men tabte ¼ til den senere Danmarksmester, Ludvig blev nr. 7. Christian vandt de 2 første finaler – men tabte Guld kampen og vandt derfor Sølv. I Herre Recurve Aspirant tabte Balder, Christistoffer og Markus 1/8 finalerne og Christoffer blev nr. 10, Markus nr. 11 og Balder nr. 13. I Herre Recurve Kadet vandt Mikkel Berrig Bronze. I Herre compound kadet blev et opgør, hvor den ene TIK-skytte skød den anden TIK-skytte ud, først mødte Sune Mads, hvor Sune gik af med sejren, derefter blev det Frederiks tur, som også måtte overgive sig til Sune. Sune vandt Guldkampen, Frederik tabte Bronze kampen med 1 point og blev nr. 4. Mads blev nr. 6. I Dame Compound Junior vandt Sasha Bronze.

2016-03-20_Dm_ungdom_gustavTak til alle vores sponsorer Kvickly Taastrup Torv, Høje Taastrup Kommune, Sportsmaster Fisketorvet, Matas, Kop og Kande, Jyske Bank, Arbejdernes Landsbank, Meny, JobVision, SæsonVine og Gimli. Tak til alle vores frivillige i klubben, som var med til, at TIK Bueskydning afholdt et rigtigt godt stævne for de over 200 deltagne skytter.

Vi ønsker Tillykke til alle vores skytter med deres flotte resultater og medaljer.

. Se alle resultater på ianseo.

Amg2016-03-20-3324-2