TIK skytter udtaget til landsholdet.

Leon RasmussenArtikler

_1012643Solen skinner og vi er alle i Tikbue er gået udenfor, når det gælder bueskydning. Flere af vores bedste skytter har skudt udendørs siden DM i marts – nogle endda før, så de kunne få så meget træning, som overhovedet muligt, da de skulle deltager i de udtagelses stævner, som er blevet afholdt i løbet af april. Der har været 5 dag med stævner for senior-skytterne og 2 stævne for ungdoms skytterne. 2 af stævnerne blev afholdt i TIK, nemlig d. 9 og 10. april, hvor både ungdom og senior deltog. Det betød at omkring 30 skytter var mødt op på TIK’s udendørsbaner. Vejret var med skytterne, meget lidt vind, inden regn – men desværre heller ikke de høje varmegrader, så det var godt med hue og vanter og mange lag tøj. Resultatet blev at Sarah Sönnichsen, Tanja Amdi, Erika Anaer, Andreas Darum, Martin Damsbo og Randi Degn er udtaget til World Cup 1 i Shanghai d. 26. april til d. 1. maj. Sasha og Sune Rasmussen er udtaget til European Youth Cup 1 i Heviz, Ungarn d. 2. til d. 7. maj. TIKBue ønsker skytterne tillykke med udtagelsen.