Majpokalen gav masser af medaljer til TIK Bueskydning

Leon RasmussenResultater

2016-06-05_christianSøndag d. 5. juni var TIK Bueskydning vært for Majpokalen, der traditionen tro blev afholdt i juni. Traditionen tro var vejret også perfekt med masser af sol. Der deltog 89 skytter fra 23 klubber, hvoraf de 22 skytter kom fra TIK selv. Traditionen tro blev TIK også den mest vindende klub med 4 guldmedaljer, 7 sølvmedaljer og 2 bronzemedaljer.

I Mikro Recurve vandt Gustav Rundstrøm Sølv, mens Noah Dietrich vandt Bronze. I Mini Recurve vandt Christian Christensen Sølv og Ludvig Njor blev nr. 7.

I Mini Compound vandt Tore Bjarnarson Guld. I Aspirant Recurve blev Markus Marquardt nr. 5 og Balder Jacobsen nr. 9.  I Aspirant Compound vandt Phillip Olsen Sølv. I Kadet Recurve vandt Mikkel Rasmussen Guld. 2016-06-05_tanjaI Kadet Compound vandt Sune Rasmussen Sølv, Frederik Bengtson blev nr. 5 og Mads Erdal nr. 6. Den kombinerede junior, senior og masters Dame Compound klasse var en ren TIK klasse hvor Sarah Sönnichsen vandt Guld over Tanja Jensen, mens Sasha Rasmussen vandt Bronze kampen over Erika 2016-06-05_alle_vindereAnear. I den kombinerede junior, senior og masters Herre Compound klasse vandt Andreas Darum Sølv, Martin Damsbo blev nr. 4, Martin Laursen nr. 7 og Preben Pedersen nr. 8. Endelig vandt Randi Degn Guld i den kombinerede junior og senior Dame Recurve klasse, mens Mads Andersen vandt Sølv i den kombinerede junior og senior Herre Recurve klasse.

Stævnet blev afholdt ved at der blev skudt i 2 bølger, men alt forløb fint. Vi var klar til finaleskydning kl..14 og kl. 18 – var alt ryddet af vejen og ca. 35 medlemmer/skytter/forældre spiste aftensmad på Rødhøjgårdsvej 120 – i flot solskinsvejr, som tak for hjælpen