De unge skytter har travlt med deltagelse i stævner

Leon RasmussenResultater

Mens seniorskytterne er på vej til World Cup 3, har de unge skytter været meget aktive til de “lokale” stævner.

Fredag d. 10. juni var Sune Rasmussen, Sasha Rasmussen og Christian Christianen til aften stævne i Vordingborg og skyde i blæsevejr. Resultaterne blæste også væk, men guldmedaljer til alle 3 deltagere.2016-06-19_lyngby

Lørdag d. 11. juni var Sune Rasmussen og Sasha Rasmussen afsted igen, denne gang i Sverige, og søndag d. 12. juni var Mikkel Rasmussen og Christian Christensen i Holstebro. Mikkel skød imponerende 633 point, vandt kvalifikationen og manglede kun 17 point for EM kravet. Christian havde en offday i kvalen, men klarede sig hele vejen til tops i finaleskydningen.

Søndag d. 19. juni var der Ungdomsturnering i Lyngby og Gustav Rundstrøm, Noah Dietrich og Christian Christensen deltog. Det gav medaljer til alle 3. Om der var flere med vides ikke, da der stadig ikke er kommet resultater fra Lyngby