Medaljeregn til TIK-bueskydning ved SM for ungdom.

Leon Rasmussen Resultater

2016-06-26_mikkelSøndag d. 26. juni afholdt Gøngen Bueskyttelaug SM for ungdom. SM blev afholdt på Lundby Efterskole’s arealer og 10 friske unge TIK-skytter havde taget turen dertil. Det var godt skydevejr og alle TIK skytterne fik en god dag med både gode og sikkert også resultater, der var ønsket bedre.

Alle kom hjem med medaljer. TIK fik 4 guldmedaljer, 4 sølvmedaljer og 2 bronze. Specielt i herre recurve var vi suveræne med at vinde 3 ud af 5 klasser.

2016-06-26_christianVi starter hos de yngste, det blev til Guld til Noah Dietrich og Sølv til Gustav Rundstrøm i Herre Recurve Mikro. I Herre Recurve Mini vandt Christian Christensen Guld og det blev til Bronze til Ludvig Njor. Markus Marquardt vandt Sølv i Herrre Recurve Aspirant og Mikkel Rasmussen vandt Guld i Herre Recurve Kadet. I compound klasserne blev det til Guld til Tore Bjarnarson i Herre Compound Mini. I Herre Compound Kadet vandt Frederik Bengtson Sølv og Sune Rasmussen Bronze. Dame Compound Junior vandt Sasha Rasmussen Sølv. TIK Bueskydning ønsker alle medaljetagerne TILLYKKE.