TIK skytter deltager i Nordisk Mesterskab

Leon RasmussenResultater

2016-07-02_NMI år var Danmark, der var vært for Nordisk Mesterskab, som blev afholdt på arealerne ved Frederiksborg Centeret i Hillerød. Det var Lyngby og Hillerød Bueskyttelaug, som stod for afholdelsen. Det foregik fra fredag d. 1 juli til d. 3. juli og desværre viste det danske vejr sig ikke fra den bedste side, så skytterne husker helt sikkert NM for en masse regn og lave temperaturer. Så regntøj, paraplyer, langærmet trøjer, tæpper og vanter var i brug. Der deltog i alt 289 skytter og de 114 var fra Danmark. TIK Bueskydning havde 9 skytter med. Til NM skydes der i 3 aldersklasser, opdelt på buetype og køn. Fredag var der træning, indkvartering og hyggeligt samvær. Lørdag kvalifikationsrunde og de første finaler og aften banket. Søndag finaler og præmieoverrækkelse

TIK Bueskydning fik 3 Guld og 1 Sølv og det var de 2 compound skytter Sasha Rasmussen og Sune Rasmussen, der skød sig til dem. Sasha vandt Guld i Dame Compound Junior og Guld I Hold Compound Junior. Sune vandt Guld I Herre Compound Kadet og Sølv I Hold Compound Kadet.2016-07-03_sasha Mads Erdal blev nr. 6 I Herre Compound Kadet. Tore Bjarnarson blev nr. 9 i Herre Compound NK, Sanna Lund blev nr. 5 i Dame Compound NK. Mikkel Rasmussen blev nr. 7. og Mathias Slott blev nr. 17 Herre Recurve Kadet. Christian Christensen og Markus Marquardt, som begge var debutanter ved NM blev nr. 17 i Herre Recurve NK.

TIK Bueskydning ønsker alle vores unge skytter tillykke med deres medaljer og resultater ved NM og håber de havde nogle hygge dage, sammen de andre nordiske skytter.

2016-07-03_sune 2016-07-02-mikkel_NUM