6 skytter til Danage Cup 2016

Leon Rasmussen Resultater

[vc_row][vc_column][vc_column_text]2016-08-07_darumTraditionen tro bliver der afholdt Danage Cup i Middelfart den første weekend i august og i år har 6 TIK skytter taget turen til Fyn. I år blev der skudt på 50 meter for compound og på 70 meter for recurve og klasserne er opdelt Herre og Damer.

Andreas Darum lagde godt fra start og satte personlig rekord med 706 point og vandt kvalifikationen. Martin Damsbo blev nr. 2 med 698 point i Herre Compound. Tanja Amdi vandt Dame Compound med 687 point og Erika Anear blev nr. 2 med 682 point. I Herre Recurve blev Martin Laursen nr. 7 med 602 point og Mikkel Rasmussen blev nr. 8 med 587 point.2016-08-07_middelfartis

Efterfølgende bliver der skudt finaler og her vandt Andreas Herre Compound, og Tanja og Erika blev henholdsvis nr. 1 og nr. 2 i Dame Compound.

Efter stævnet og inden der køres hjem er det tradition at der spises store is, og det blev der også i år. Det er lige før at jeg vil med næste år – bare for isens skyld.

 [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]