Alle TIK-skytter kom hjem med medalje ved DM for senior

Leon RasmussenResultater

2016-08-28_DM_Senior_Ude10 skytter fra TIK Bueskydning tog i weekenden d. 27-28. august til Ålborg for at deltage i DM for Senior udendørs. Alle skytter kom hjem med medalje, nogle endda flere. Lørdag stod på kvalifikationsrunde og alle skytter kom godt fra start i det gode skydevejr. Vi starter med recurve, hvor Mads Andersen blev nr. 7 med 627 point og Mikkel Rasmussen blev nr. 12 med 614 point i Herre Recurve, Randi Degn tog 1. pladsen i Dame Recurve. I compound blev det til en 2. plads til Martin Damsbo med 710 point, Andreas Darum blev nr. 3 med 696 point og Sune Rasmussen blev nr. 9 med 673 i Herre Compound.

I Dame Compound tog Sarah Sönnichsen 1. 2016-08-28_herre_recurvepladsen med 695 point, Erika Anear blev nr. 2 med 684 point, Tanja Amdi blev nr. 6 med 660 point og Sasha Rasmussen blev nr. 7 med 654 point.

Søndag stod på finaler både individuelt, hold og mix. TIK Bueskydning havde deltager i alle 3 grupper.  Det gav følgende Danske Mester: I Dame Compound gik alle 3 medaljer til TIK Guld til Sarah Sönnichsen, Sølv til Tanja Amdi og Bronze til Sasha Rasmussen. I Herre Compound vandt Martin Damsbo Bronze. I Dame Recurve vandt Randi Degn Sølv og i Herre Recurve vandt Mikkel Rasmussen Sølv.

2016-08-28_mix_recurveTil udendørs DM skydes der både Hold og Mixhold. Når der skydes Hold-finale består holdet af 3 skytter fra samme klub og når det gælder Mix-finaler er det 1 herre og 1 dame fra samme klub, indenfor den samme buetype.  Hold-finalen for compound blev et rent TIK opgør, hvor Martin, Sarah og Andreas gik af med sejren og vandt Guld over Erika, Tanja og Sune, som fik Sølv. I Mix-hold tog TIK alle 3 medaljer, Guld til Martin og Sarah, Sølv til Erika og Andreas og Bronze til Tanja og Sune. I recuve vandt Randi og Mads Sølv i Mix. TIK Bueskydning blev den mest vindende klub til de danske mesterskaber 2016.

TIK Bueskydning ønsker alle vores skytter tillykke med deres flotte medaljer og resultater.2016-08-28_dame_compound

2016-08-28_mix_compound